Nourlie Cookies (Batu Pahat, Johor) - terkenal dengan kesedapan biskutnya kini dibuka untuk tempahan
make your order to ms.nurul@gmail.com or sms/call 012-6105300
Makmur Kacang (Putih)
RM26 @ 54pcs
Ingredients: Kacang tanah, QBB ghee
RM26 @ 54pcs
Ingredients: Kacang tanah, QBB ghee
Makmur Kacang (Hijau)
(Kuih yang lain dari yang lain)
RM26 @ 54pcs
Ingredients: Kacang tanah, QBB ghee
(Kuih yang lain dari yang lain)
RM26 @ 54pcs
Ingredients: Kacang tanah, QBB ghee
Belinja Flakes
RM26 satu bekas
Ingredients: Belinja, Oat, Badam, Kismis, Madu
RM26 satu bekas
Ingredients: Belinja, Oat, Badam, Kismis, Madu
Paling Laris
Tops Crispy
RM26 @ 64pcs
Ingredients: conflakes, badam dan coklat cip
untuk sampel @ testing:
* call/sms: 012-6105300 untuk temujanji.
* Cookies testing adalah sebelum ramadhan. Semasa bulan ramadhan anda boleh datang collect sampel atau datang pada waktu malam untuk merasa :)
* Location : Anda boleh datang sendiri di Wangsa Maju, Section 4 (berhampiran Wangsa Walk) atau jika anda mempunyai group lebih 3 org saya akan membawa sampel ke tempat anda (kawasan sekitar Lembah Klang & Putrajaya sahaja)
Tarikh akhir tempahan :
7 Aug 2011
Penghantaran:
Penghantaran/Self Collect akan dibuat 1-2 Minggu sebelum Raya (atau boleh juga dapat sebelum puasa jika order awal)
Pos:
Tiada penghantaran melalui pos kerana cookies mudah pecah & cair (coklat)
Penghantaran ke rumah/office:
Bayaran penuh diperlukan selepas pengesahan (tiada pemulangan apabila pembatalan dibuat). Free delivery di kawasan sekitar (Wangsa Maju, Ampang, Setiawangsa, Taman Melawati, Keramat, Gombak, Putrajaya). Sila hubungi untuk maklumat lanjut.
Self-Collect:
Untuk self-collect boleh datang ke Wangsa Maju (berhampiran Wangsa Walk).
50% deposit diperlukan selepas pengesahan dibuat. 50% lagi semasa collect.
Sertakan pesanan anda email atau sms ke:
Nurul Huda Zainol
Call/Sms : 012-6105300
email : ms.nurul@gmail.com
bersama:
Nama:
Phone No:
Email:
Jenis Penghantaran (Self Collect or Delivery)
Alamat Penghantaran:
Tarikh Penghantaran :
Qty:
Cookies:
No comments:
Post a Comment